Referencer​

​Den bedste løbecoach

​Super god til at motivere og lytte til ens mål og ambitioner, og arbejder så ud fra dem. jeg har selv fået lagt et løbeprogram af Lone og det har virkelig motiveret mig til at løbe, bl.a. fordi det passer til min hverdag og den tid jeg har lyst til at bruge på det, samtidig med det har givet mig mere struktur i min træning

Kæmpe anbefaling herfra

- Mie, studerende

​Den rette

Når man ikke ved en dyt om løb, løbesko, løbestil og løbetræning, er Lone den helt rette at spørge. Jeg fik masser af gode råd og vejledning, så jeg nu føler mig klædt godt på til at komme igang med at løbe. Og skulle jeg blive i tvivl om noget undervejs, så ved jeg, at der er masser af hjælp og motiverende ord at hente hos Lone.

Catharina, lærer

Ny rutine​

Kan stærkt anbefales, hvis man har svært ved at komme igang og skal holdes lidt op på at få indarbejdet en ny rutine.

Steffan, direktør

​Der hvor du er

​Hun møder dig der hvor du er og er meget motiverende

Rikke, selvstændig

Styr på det!

En kvinde, der kan sit kram og har mega styr på det! Mine bedste anbefalinger.

Lone har hjulpet mig før min Gastric Bypass operation ift at opnå det krævede vægttab på 8-10% inden operationen. Ikke nok med det har hun hjulpet mig med løb, så jeg nu kan løbe marathon. Ligeledes hjælper Lone mig med kosten, da jeg skal have en lidt speciel kost pga. min træning og min operation. hun sætter sig ind i tingene og hun lytter til mine behov.  Jeg vil til enhver tid anbefale Lone, både som kostvejleder, løbetræner og motivator.

For spørgsmål stiller jeg mig gerne til rådighed.

Claes, selvstændig​

Personlig træning, Kost- & Løbecoaching v/Lone Carl

CVR: 39907216

Nederbyvænget 230, 6100 Haderslev

Tlf.: 21 28 67 46

pt_lonecarl@hotmail.com

Samarbejdspartnere​