Opskrifter

​Bananbrød

Først blandes:

​175 g honning

90 g fedtstof (smør eller rapsolie)

2 æg

Tilsæt

250 g hvedemel (evt. 50/50 hvedemel/grahamsmel)

15 g bagepulver

2 spsk chiafrø

1/4 tsk kanel

1 knivspids salt

1/2 flaske vaniljearoma (19 g)

Mos 2 store modne bananer, hak 100g blandede nødder og vend det i dejen.

Bages midt i ovnen ved 175 g varmluft i 40-45 min

Banan- & gulerodspandekager

1 revet gulerod

2 æg

2 spsk proteinpulver m. vaniljesmag

2 spsk havregryn

1 tsk fiber HUSK

1/2 tsk bagepulver

1 moden banan

Blendes

Steges i smør eller raps olie

Æggepande

Du skal bruge:​

​1/2 rødløg

1 pebegerfrugt

2 frosne spinat kugler

50g skinkestrimler

How to:

Slå 2 æg ud i en skål og rør sammen med optøede spinatkugler. tilsæt lidt salt og peber.

Svits rødløg og peberfrugt på panden, tilsæt skinke og tilsidst ægge/spinatmassen. rør rundt. Serveres evt med rugbrød

Jense-pizza​

​Hverken sund eller sense-agtigt - bare mega lækker (2 pers):

Dej:

25 g gær

1,5 dl vand

2 spsk oliven olie

1/2 tsk sukker

1 tsk salt

225 g manitoba hvedemel

Opløs gær i vand. Tilsæt olie, salt, sukker og mel. Æltes i røremaskine 10 min. Rulles ud og smøres med olieblanding:

2 spsk olivenolie

2 fed hvidløg

2 tsk rosmarin

Fyld:

1 sød kartoffel i tynde skiver

1 kugle frisk mozarella

100 g danablu ost

16 skiver chorizo

Frisk ruccola eller salat-mix

Parmesanost i flager

How to:

Læg pizzabundene på bagepapir (uden bageplade). Fordel sød kartoffel i skiver på hele pizzabunden, som er smurt med olieblanding.

Smuldr mozarella og blue-cheese ud over kartoflerne. Fordel chorizo på pizzaerne.

Bages i ovnen ved 220 g i ca. 15 min.

(Lad pladerne være i ovnen mens ovnen varmer op, så de er brandvarme når pizzaerne skal ind)

Når pizzaerne er færdigbagte kommes frisk salat/rucola og parmesanost ovenpå. 

Drys med salt og peber til sidst.

JORDENS DEJLIGSTE PIZZA

Smoo​thiebowl

Opskrift (2 pers):

​2 kugler frossen spinat

1 håndfuld frosne blåbær

2-3 dl soyamælk

1 scoop jorbær proteinpulver

1 tsk acaipulver

Pynt:

1 kiwi i siver

4 jordbær i skiver

1 tsk chiafrø

1 spsk hjemmelavet rug-granola

Blomkålstoast​

​Opskriften giver 8 toast

2 ps. optøede blomkåsris fra frost (600-700g)

5 æg

8 spsk grahamsmel

2 spsk loppefrøskaller/HUSK

1 tsk salt

1 lille tsk bagepulver

4 spsk revet parmesan

To do:

Alle ingredienser blandes sammen og dejen trækker i 15 min. Dejen fordeles herefter på en stor bageplade og bages til den er gylden ved 175g (ca. 15 min).

Lad "brødet" køle af og skær herefter kvadratiske firkanter ud. Kan fryses.

Samles med mager ost og skinke og kommes i toaster. 


Personlig træning, Kost- & Løbecoaching v/Lone Carl

CVR: 39907216

Nederbyvænget 230, 6100 Haderslev

Tlf.: 21 28 67 46

pt_lonecarl@hotmail.com

Samarbejdspartnere​